DVD Flick

Wat is DVD Flick?

DVD Flick is een gratis en gebruiksvriendelijke software die kan worden gebruikt om video’s om te zetten naar DVD formaat en deze op een schijf te branden. Het is een handig hulpmiddel voor het maken van gepersonaliseerde DVD’s van verschillende videobestanden zoals AVI, MP4, MOV, FLV, MKV en meer. In deze handleiding zullen we dieper ingaan op wat DVD Flick is en hoe het kan worden gebruikt om DVD’s te maken.

Wat is DVD Flick en waarvoor wordt het gebruikt?

De software is een veelzijdige softwaretool die wordt gebruikt om video’s om te zetten naar DVD formaat en deze op een schijf te branden. Het is een handige tool voor iedereen die graag DVD’s wil maken van hun favoriete video’s, of het nu gaat om persoonlijke herinneringen, vakantievideo’s of professionele presentaties.

Hoe werkt DVD Flick?

De software is zeer eenvoudig te gebruiken en biedt een eenvoudige interface voor gebruikers. Het ondersteunt het toevoegen van verschillende videoformaten en stelt gebruikers in staat om meerdere video’s op één schijf te branden. De software converteert automatisch alle video’s naar het DVD formaat en maakt gebruik van de standaard DVD structuur, inclusief menu’s en ondertitels.

Kenmerken van DVD Flick

 • Gratis te downloaden en te gebruiken
 • Ondersteunt bijna alle populaire videoformaten
 • Kan meerdere video’s combineren op één DVD schijf
 • Maakt gebruik van de standaard DVD structuur
 • Ondersteunt het toevoegen van ondertitels en menu’s
 • Kan audio en videobestanden samenvoegen
 • Ondersteunt het branden van DVD’s van verschillende formaten

Hoe DVD Flick te gebruiken?

 1. Download en installeer de software op uw computer
 2. Open het programma en klik op “Toevoegen titel” om video’s aan het project toe te voegen
 3. Voeg ondertitels toe aan de video’s indien nodig
 4. Bewerk de menu’s en knoppen van de DVD om een gepersonaliseerd menu te maken
 5. Klik op “Project maken” en selecteer “Branden op schijf”
 6. Plaats een lege DVD-schijf in de schijfbrander en klik op “Branden”

Veel gestelde vragen

 1. Is de software gratis? Ja, de software is gratis te downloaden en te gebruiken.
 2. Welke videoformaten worden ondersteund door deze software? De software ondersteunt bijna alle populaire videoformaten, waaronder AVI, MP4, MOV, FLV, MKV en meer.
 3. Kan ik meerdere video’s op één DVD-schijf branden met deze software? Ja, de software kan meerdere video’s op één DVD-schijf combineren.
 4. Kan ik ondertitels toevoegen aan mijn video’s met DVD Flick? Ja, de software ondersteunt het toevoegen van ondertitels aan video’s.
 5. Kan ik mijn DVD’s aanpassen met DVD Flick? Ja, de software biedt verschillende functies om de menu’s en knoppen van uw DVD aan te passen en een gepersonaliseerde DVD te maken.
 6. Is DVD Flick compatibel met Windows 10? De software is momenteel niet compatibel met Windows 10, maar het kan nog steeds worden gebruikt op eerdere versies van Windows.
 7. Kan ik DVD’s branden van verschillende formaten met deze software? Ja, de software ondersteunt het branden van DVD’s van verschillende formaten, waaronder DVD+R, DVD-R, DVD+RW en DVD-RW.
 8. Kan ik mijn DVD’s opslaan als een ISO-bestand met DVD Flick? Ja, de software biedt de mogelijkheid om uw DVD-project op te slaan als een ISO-bestand dat later kan worden gebrand op een lege schijf.
 9. Zijn er alternatieven voor DVD Flick? Ja, er zijn verschillende alternatieven voor deze software, waaronder DVDStyler, BurnAware en ImgBurn. Het is altijd goed om verschillende opties te onderzoeken en te vergelijken voordat u een keuze maakt.

Geef een reactie